Sep 06 2008

Realitate crunta?

Category: Realitate crunta, SpeechlessAndy @ 23:09

Brutal, crunt, socant pt. unii, dar vorba colegului de serviciu: fiecare om care are permis sau se gandeste sa dea examen de conducere, ar trebui obligat sa se uite cel putin o data pe zi la clipurile astea, poate asa s-ar schimba ceva … In orice caz, asa trebuie facuta o campanie, nu cum au facut romanasii nostri.

Oare s-ar schimba ceva daca s-ar uita toti soferii la clipurile de mai sus? Oare s-ar schimba ceva daca s-ar uita toti retarzii de bani gata sau smecherasii la ele?

1,614 vizualizari pana acum.

Printeaza postul asta Printeaza postul asta

9 Responses to “Realitate crunta?”

 1. Carmen says:

  Oricum am oroare de condus!!!Dupa ce am mai vazut si reclamele astea…nu cred ca ma mai urc prea curand la volan :(

 2. Amy says:

  e a 3-a oara cand vad asta… si iar ma trec fiori… cand ma gandesc numai ca se intampla in realitate si chiar mai rau de atat….

 3. Anca Vasilica says:

  super tare campanie, dar chiar crezi ca ar schimba ceva in romania? dupa ce am vazut vara asta cum se conduce in bucuresti, si mai ales in orasele mai mici, romanii nu numai ca nu s ar uita la un asemenea clip, dar poate chiar i ar incuraja sa fie mai neatenti si sa se dea si mai mari atunci cand sunt la volan. pe mine una, m au trecut fiorii..rau de tot. inca nu am permis, dar mi am propus sa l iau, si chestia asta cu centura de siguranta, in suedia se dau amenzi usturatoare pe chestia asta, si nu stiu daca pot sa numar pe degetele de o mana persoanele pe care le am vazut la volan, sau chiar si pe bancheta din spate fara centura de siguranta… revin, atata timp cat permisul de conducere este asa de usor de obtinut in romania, mai ales atat de usor de cumparat, nici un videoclip, nici o campanie, nimic nu v a schimba stirile de la ora 5 sau la cat sunt, cu zeci de accidente rutiere in fiecare zi ;)
  Anca

 4. adamsz says:

  Vai, Andy, am inceput sa plang! foarte serios iti spun asta! se pare ca cei care au facut clipul asta au vrut sa impresioneze si au reusit, cel putin pe mine! sper din tot sufletul sa impresioneze pe cine trebuie! ma simteam bine pana acum, psihic, iar tu mi-ai stricat ziua cu “realitatea asta cruda” , dar poate ca e mai bine asa! sanatate si ai grija cum conduci pe viitor!

 5. Teh Dwagon says:

  Jesus… :( dur rau asta…dar pe cei pe care ar trebui sa-i impresioneze i-ar lasa reci. Each to his own…

 6. che guevara says:

  Oare s-ar schimba ceva daca ai invata si tu limba romana inaite sa iti faci blog precum toti papagalii ?

 7. Andy says:

  Por favor perdoneme mi comandante. ¿Puede usted ensenarme? (Solamente loros … somos todos loros :-D ) Y despues eso, puedes usted ensenarme tambien cual es este concepto llamado “ironia”?

 8. Cuina says:

  Lasa bre Vasilexu maine’mi iau masinasi dau io peste el. E greu sa’l gasesc ce’i drept, da’ o sa’i iau la rand pe tots aia de puarta shepci si tricoaie cu che quevara. :D

 9. mada says:

  Dumnezeule mare; ma simt de parca mi s-a racit tot corpul subit; trebuie sa le pun si pe mama si bunica sa se uite , poate asa n-o sa ma mai zapaceasca de creieri sa dau de permis.

Leave a Reply

:alien: O:-) x-( :clap: ;;) b-( :bz :-D :hug: :shy: :common: =(( =:) :-c X_X :-@ :chicken: :o) ~o) :-/ B-) 3:-o :cowboy: :(( :dance: :daydream: :devil: #-o :-?? =P~ :-l :) ;)) :!! @-) :* :)) :^o L-) :x $-) :(|) :-ss :-B [-( %-( :-j :party: :peace: :phbbt: :)] :@) ^:)^ :pray: :o3 /:) :rock: 8-) @};- =)) :( [-x :-$ :sick: :sigh: 8-} 8-x I-) :grin: :| :o =; :-? :-q :-bd :-t :P :-w ^#(^ :-h #:-s :whistle: ;) ~x( :-s (:| :os :cat: :ninja: :ninja_nun: :ninja_th: :sheep: :shift: :dolphin: :badger: