Jun 22 2009

Personal crap (mp3 – piano, flute)

Category: PerceptiiAndy @ 11:17

Azi aberez, iar postul intra sub incidenta “personal crap” :)

Ma uitam acum ceva timp la un episod dintr-un serial in care improvizau doua fiinte: una la pian si una la fluier. Si ma gandeam brusc cat de misto, cat de thrilling e sentimentul ala in care incepi sa canti si in scurt timp uiti pur si simplu cine esti si ce faci, si .. doar canti. Momentul ala in care incepe sa vorbeasca sufletul, independent de vointa ta, independent de ce ai vrea tu sa spui; momentul in care “tu” incetezi sa existi in forma ta pe care o stii, si incepi sa plutesti .. sa zbori.

Desi stiti bine ca nu ma consider virtuos la nici un instrument, si nu ma consider nici muzician, nu pot sa nu ma gandesc cat de norocos sunt cateodata, in acele rare momente in care “muzica” preia controlul. Si cand zic rare .. din pacate chiar vreau sa spun “rare”, pentru ca nu mi se intampla foarte des … gen o data la cateva luni, dar senzatia aia este clar beyond words. Ultima oara am avut-o cand am facut Thoughts (Ode to Anticipation, Ode to Madness) cand toate instrumentele si toate liniile pur si simplu .. s-au intamplat (puteti sa ascultati o varianta “finala” la melodia aia aici).

Dupa ce-am terminat episodul mai sus mentionat m-am pus si eu sa ma joc cu un pian si cu un flaut irlandez. Doar asa .. for fun. Mi-a iesit o chestie in aproximativ 3 minute, n-am stat s-o curat, s-o aranjez, s-o nimic, e doar joaca – asa cum am inregistrat prima data, asa a ramas. Daca aveti chef sa ascultati, puteti sa downloadati aici. Nu va asteptati la nimic fancy de data asta, nu e cazul.

In fine, n-am vrut sa spun nimic deosebit azi, doar ma gandeam cat de misto e sa te pierzi in tine. Stiu ca suna cliseistic si labos, but I don’t really give a crap, e una din notiunile mele de “libertate” asa ca … :))

Tags: , , , , ,

1,382 vizualizari pana acum.

Printeaza postul asta Printeaza postul asta

Articole similare:
 • [P.V.] Despre oameni si viata.
 • [P.V.] Ganduri si scuze si multumiri
 • Despre dans (II)
 • De ce dans? (I)
 • Ce s-a intamplat?
 • 5 Responses to “Personal crap (mp3 – piano, flute)”

  1. TaraSophie says:

   I like it. I like it a lot !
   Bravo!!! :clap:

  2. Mujina says:

   Ntz. N-am cum să știu ce poate să iasă din asta, dar chiar crap sigur nu. Ascultă tu la expert, că am un al șaselea simț pentru lucruri care au potențialul de a se transforma în crap. Sună nice and soothing, se vede că ți-a făcut plăcere să-l faci, deci n-are ce să fie rău. :badger: votat.
   P.S.: Gee, hamster care face genuflexiuni și veverițoi obsedat de rotiță… viezurele meu are companie :))

  3. credal says:

   e unul din episoadele mele preferate din ST :P
   da’ aveau si acustica faina acolo, iti dai seama, daca o puneau de una mica auzea toata nava :))

  4. Andy says:

   @Tara: thanks :)

   @Mujina: pai e cam crap … e asa .. o joaca, de plictiseala, for fun :D dar thank you. Da, hamsterii de jos sunt adaugati si ei special pentru cineva, ce? numai tu sa ai viezure? :))

   @credal: la mine nu e chiar episodul preferat, dar sa zicem ca dintre cele “muzicale”, e in top 2. Celalat e din ST: Voyager, cand interpreteaza doctoru’-holograma o arie de opereta parca.

   Pai n-ai vazut ca oricum aia din Engineering au auzit? :D

  Leave a Reply

  :alien: O:-) x-( :clap: ;;) b-( :bz :-D :hug: :shy: :common: =(( =:) :-c X_X :-@ :chicken: :o) ~o) :-/ B-) 3:-o :cowboy: :(( :dance: :daydream: :devil: #-o :-?? =P~ :-l :) ;)) :!! @-) :* :)) :^o L-) :x $-) :(|) :-ss :-B [-( %-( :-j :party: :peace: :phbbt: :)] :@) ^:)^ :pray: :o3 /:) :rock: 8-) @};- =)) :( [-x :-$ :sick: :sigh: 8-} 8-x I-) :grin: :| :o =; :-? :-q :-bd :-t :P :-w ^#(^ :-h #:-s :whistle: ;) ~x( :-s (:| :os :cat: :ninja: :ninja_nun: :ninja_th: :sheep: :shift: :dolphin: :badger: