Jan 20 2010

Hmmm …. tin sa …

Category: Realitate cruntaAndy @ 15:11

… va multumesc!

Prima oara am scris pe blog acum fix trei ani de zile. Dupa care l-am rebrandat in B.L.O.G. - B(rain) L(urking) O(utside) G(ravity) si am trecut pe blogspot. Am facut o prima pauza de 8 luni. Am trecut pe domeniul meu, am devenit oficial Micutul Porc, m-am tinut iar de cateva pauze mai scurtute, ultima fiind facuta acum in ultima perioada, cand am tarait letargic blogul, pana m-am oprit de tot in decembrie (sau sfarsitul lui noiembrie, nu mai stiu exact si mi-e lene sa caut exact) si …

Nu-mi aduc aminte sa fii facut prea multa reclama la blog. Am dat o singura data, un singur mass cu blog-ul la un post cu un clipulet care m-a impresionat profund (din ce imi aduc eu aminte). Si cu toate astea m-ati gasit, ati ramas, ne-am imprietenit, si as cam vrea sa va multumesc ca ati ramas aici si ca ne-am ras, ne radem si probabil o sa ne mai radem in continuare impreuna!

Sunt super bucuros sa constat ca marea majoritate dintre voi sunteti oameni cu capul pe umeri, care gusta ironia si subtilitatile. Apreciez ca aveti suficienti neuroni in cap cat sa nu sariti cu gura (gen “ia uite ba ce penal e si asta”) la postarile personale, apreciez ca ati avut curajul sa-mi incercati retetele :)) , va multumesc sincer pentru comentarii si critici si pentru faptul ca ati ramasi abonati la blog chiar si in perioada in care n-am mai scris nimic (most of you anyway).

- 3 ani
- 640 de postari
- 19.000 de comentarii
- multi oameni misto / de calitate

Sanatate si virtute, sa avem ce bea si .. manca!

Groh!

P.S. Mushy mushy post eh? :))

Tags: , ,

2,730 vizualizari pana acum.

Printeaza postul asta Printeaza postul asta

Articole similare:
 • Multumiri :)
 • Help me out ?
 • Sa facem sa fie bine zic
 • [P.V.] Totul pentru o clipa, o clipa pentru o viata
 • I can haz brainz?
 • 21 Responses to “Hmmm …. tin sa …”

  1. mujina says:

   Awwww… mulțumim și noi! Pentru dimineți de deschis blogul și căzut de pe scaun de râs, pentru chestii deștepte, pentru confesiuni, pentru rețete yummy (a, nu, că pentru pseudopaella tot nu te iert), pentru făcut cunoștință cu muzică faină, pentru crucit împreună de tot felul de tâmpenii. Na, la așa mushy post așa mushy comments. Mult noroc și la mai mare!
   P.S.: Mai postezi mult azi?!

  2. Andy says:

   Awwwwwww, ce draguuuuuut :D

   Nu stiu, o sa vad cand ajung acasa :P N-am mai scris demult, am chef :))

  3. Jane says:

   Io la retete nu m-am bagat. Si pana nu vad ceva ultra-diet-compliant nici n-ai sa vezi!
   Maxim cate-un like pt attractiveness :D.

  4. Andy says:

   @Jane: unele erau diet-compliant sa stii :P

   O sa vezi si d-alea “mai” healthy daca vrei :))

  5. Mjöllnir says:

   La mai mare! :)) Uite aşa se face treaba, chiar dacă sunt unii care nu înţeleg că blogul se face ŞI din ceea ce scrii, nu doar din ceea ce sugi :)) Persoanele cu suptul sunt direct vizate, orice asemănare cu realitatea este vădit intenţionată şi mi se brehăne dacă se apucă să ia atitudine :))

  6. Andy says:

   @Bogdan: ce faci ma? te iei de mine? =))

  7. Jane says:

   E, atunci sa spunem numai k alea pe care mi-au picat mie ochii sigur nu erau ass-compliant :D. Promit mai multa atentie on next occasion.

  8. Mjöllnir says:

   Nope, altul este targetul, ca să mă exprim aşa, ca la muncă. Nici nu trebuie să incentivezi mult ca să regăseşti asset-urile la care mă refer, aş putea eu continua în acelaşi fel :))))

  9. vave says:

   Da’ mie de ce mi-ai şters comentariile?

  10. alexandrrra says:

   iooooooi!!!!! ce m-ai speriat!!!! pe masura ce citeam postul asta eram tot mai sigura ca e un text de ramas bun, serios. ai facut retrospectiva, ai multumit mintilor luminate (da, noi :D) si parca prevedeam sfarsitul: va multumesc, aici se inchide blogul micutului porc. Geezas!!! :phbbt:

   ohh, and… welcome back, piglet! :D

  11. again... says:

   :o :o noooooo…
   te-ai intors!!!!!!!!
   uelcam bec pequeño cerdito :D

  12. Laura says:

   Da… si ale mele sunt sterse. :( De ce?

  13. Andy says:

   @vave si Laura: erm …. ce comentarii? :| n-am sters nimic wtf

   @alex si Dalia: thanks :D

  14. TaraSophie says:

   Si al meu… :((

  15. Andy says:

   Wtf … porcusorul e perplecs si anume. Mai raportati daca mai aveti … :|

  16. Dragos says:

   Cu placere ~o)

  17. Laura says:

   Da, nu stiu ce s-a intamplata… Asa ca o sa repet: “Blogul tau e nascut in aceeasi zi cu mine… :) Ii urez la multi ani! Si revin cu o rugaminte, pe care cred ca ai uitat-o: schimba, te rog frumos, la mine, in blogroll-ul tau, link-ul. Nu mai e valabila adresa de ceva luni.”

  18. Laura says:

   @Andy: Da, nu stiu ce s-a intamplata… Asa ca o sa repet: “Blogul tau e nascut in aceeasi zi cu mine… :) Ii urez la multi ani! Si revin cu o rugaminte, pe care cred ca ai uitat-o: schimba, te rog frumos, la mine, in blogroll-ul tau, link-ul. Nu mai e valabila adresa de ceva luni.”

  19. Laura says:

   Nu e vina mea pt cele doua comment-uri! Cred ca blogul a ramas cu sechele dupa trojan, caci mi-a dat 15 min. eroare ca “You already said that”, incepand cu primul click de “comenteaza”. Plus de asta, in dreapta, toate categoriile se suprapun (arhivele cu ultimile comentarii, cu tot). :(

  20. sufletica says:

   La cat mai multe posturi fun. Te-am citit intotdeauna cu placere, chiar daca in ultima vreme nu prea a mai comentat nimic. Insa, imi place sa imi savurez cafeaua si sa ma inseninez de dimineata cu oaresce post de+al tau. Te-am iertat si fiindca in ultima vreme nu prea ai onorat cu prezenta acest blog. Dar ,fie… toti avem starea noastra. Numai bine si tie si bloguletului.

  21. Andy says:

   @Dragos: daaaa caaafeaaaaaaaa :))

   @Laura: ok, ma uit acum :) (da stiam, dar mi-a fost lene :D )

   @sufletica: sar’na :D

  Leave a Reply

  :alien: O:-) x-( :clap: ;;) b-( :bz :-D :hug: :shy: :common: =(( =:) :-c X_X :-@ :chicken: :o) ~o) :-/ B-) 3:-o :cowboy: :(( :dance: :daydream: :devil: #-o :-?? =P~ :-l :) ;)) :!! @-) :* :)) :^o L-) :x $-) :(|) :-ss :-B [-( %-( :-j :party: :peace: :phbbt: :)] :@) ^:)^ :pray: :o3 /:) :rock: 8-) @};- =)) :( [-x :-$ :sick: :sigh: 8-} 8-x I-) :grin: :| :o =; :-? :-q :-bd :-t :P :-w ^#(^ :-h #:-s :whistle: ;) ~x( :-s (:| :os :cat: :ninja: :ninja_nun: :ninja_th: :sheep: :shift: :dolphin: :badger: