Jul 22 2010

Baaateeeeriiiiii

Category: PerceptiiAndy @ 04:18

Iubesc cand mi se aduna chestiile pe cap si tre’ sa termin nshpe mii de lucruri toate in acelasi timp, si de preferabil IERI daca se poate. Imi pare rau ca nu v-am mai raspuns la comentarii, promit s-o fac cu prima ocazie … care s-ar putea sa fie de-abia duminica seara, nu de alta dar parca vreau si eu o mica reincarcare de baterii in weekend.

In alta ordine de idei, saptamana trecuta mi-am cumparat doua brichete. Dar nu orice brichete! Ci brichete cu … termometru (si nu, nu erau cine stie ce brichete, ci brichete normale, transparente si cheap). Ei bine de-acum inainte nu trebuie sa ne mai intrebam ce temperatura e afara, ci pur si simplu ne uitam la bricheta! Care functioneaza brici!

Pot sa va spun ca desi afara erau 35 de grade, curul posteriorul meu (pt. ca imi tineam bricheta in buzunarul de la spate) avea 25 de grade! Si de fapt afara nu erau 35 de grade, ci doar 27! Eat this INMH!

Si ca sa nu ne mai chinuim sa scoatem calculatorul sa vedem cam cate grade Fahrenheit sunt … bricheta are si o gradatie special pentru asta. S-a dus timpul in care inmulteam gradele Celsius cu 1.8 si apoi adaugam 32!

Si pentru ca bricheta moderna TREBUIE sa fie utila, led-ul ala de rahat, care se strica in cateva zile, a fost pastrat. Astept cu deosebit interes bricheta v2.1 in care pe langa lumina si termometru, apare si portul USB, apoi microfonul, si daca tehnologia avanseaza suficient … in curand o sa putem sa ne bagam bricheta in fund, si sa functioneze ca o antena, pentru a putea asculta radio.

Tags: , , , , ,

11,214 vizualizari pana acum.

Printeaza postul asta Printeaza postul asta

Articole similare:
 • Sa fie lumina
 • D-apai sa nu-ti bagi pula?!
 • “Hey look at me! I’m stoopid!”
 • 7 Responses to “Baaateeeeriiiiii”

  1. Ea sopteste says:

   Iar pentru dudui e de dorit să apară bricheta multifuncţională care să aibă incorporate şi: pensetă,epilator,ruj,stick corector anticearcăn, rimel,vibrator şi un rezervor cu ob-uri ca să nu-şi mai trimită iubiţii în miez de noapte după tampoane. 3:-o Uuuh uhh, şi mie mi-ar fi utilă o brichetă cu gps care să mă ajute să nu mai încurc străzile şi în plus să-mi faciliteze căutările prin geanta proprie.

  2. Dragos says:

   Duracell sunt bune? :-D Sau mai bine o ~o)

  3. Alina Bordea says:

   Andy, se pare ca nu mai trebuie sa astepti, exista deja si BRICHETA cu USB….:
   http://www.go4it.ro/periferice/bricheta-pe-usb-inca-un-gadget-pentru-viciosi-3232627/
   …..si cea cu RADIO:
   http://www.chinatraderonline.com/Lighters-Smoking-Accessories/Lighters/novelty-lighter/Radio-Lighter-001535340.htm
   Partea buna este ca cea cu radio este prevazuta si cu casti(ce actioneaza si ca antena), pentru a nu fi, totusi, nevoit sa o bagi in….posterior :)) =))
   vezi…ai scapat si de grija asta! #:-s

   Incarcare placuta de baterii! :-bd

  4. zerocraticu says:

   schimb bricheta cu unghiera cu bricheta cu termometru. astept raspuns :)

  5. Andy says:

   @Ea: si de fapt nici nu fumezi nu? :))

   @Dragos: da-o naibii de cafea, sa nu mai aud de ea ! :))

   @animaloo: de la colt :D

   @Alina: Sheesh … chiar exista alea … ce oameni :))

   @zerocraticu: doar daca are si camera foto !

  6. Ea sopteste says:

   well, fumez mai mult pasiv :))

  Leave a Reply

  :alien: O:-) x-( :clap: ;;) b-( :bz :-D :hug: :shy: :common: =(( =:) :-c X_X :-@ :chicken: :o) ~o) :-/ B-) 3:-o :cowboy: :(( :dance: :daydream: :devil: #-o :-?? =P~ :-l :) ;)) :!! @-) :* :)) :^o L-) :x $-) :(|) :-ss :-B [-( %-( :-j :party: :peace: :phbbt: :)] :@) ^:)^ :pray: :o3 /:) :rock: 8-) @};- =)) :( [-x :-$ :sick: :sigh: 8-} 8-x I-) :grin: :| :o =; :-? :-q :-bd :-t :P :-w ^#(^ :-h #:-s :whistle: ;) ~x( :-s (:| :os :cat: :ninja: :ninja_nun: :ninja_th: :sheep: :shift: :dolphin: :badger: