Dec 03 2010

Vine vine primaaavaaaaaraaaaaa!

Category: PerceptiiAndy @ 11:24

Mna si mi-au intrat mie niste bani de la niste salariu pe card asadar am purces fericit catre un magazin intitulat Carrefour doar ca dupa ce-am ajuns, am descoperit ca se intitula Metro. Si asta pentru ca micutul porc necesita nutrienti si niste alte chestii care nu erau nutrienti dar erau necesitate oricum.

In primul rand, vazand ca afara e cald si deja merge sa scoti bermudele de la naftalina, m-am gandit ca e o idee buna sa am niste lanturi de zapada pentru copitele autoturismului porcin. Boooooon si purced topaitor catre raionul din Metro unde pe un raft tronau la un poker niste lanturi de iarna. Si ma uit la dimensiuni .. si ma uit .. si ma uit … si vine un nene de la Metro langa mine:

- Nu va suparati, aveti cumva si alte modele de lanturi ca nu gasesc ceva mai pe numarul meu
- Pai .. cam cat poarta rotile dumneavoastra?
- Pai poarta cam vreo saispe toli diametru si vreo doua sute treis’cinci pe saizeci
- Pai .. pot sa va ofer niste ceva pentru cinspe toli?
- As prefera pentru saispe
- Eh, lasati ca merge si pentru cinspe, trageti mai tare de ele si … e ok … da … hai ca merge cred … da da sigur merge!

Asa ca am luat lanturile, doar ca le-am lasat acolo.

Dupa care am pornit zburdalnic catre niste raioane unde exista niste mancare pentru niste un carut pe care il impingea niste un porcusor. Atmosfera a fost de vis: colindele colindau in difuzoare, beculetele beculeteau colorate printre rafturi, romanii … romaneau si ei …

- Ia uite fa, asta e cu 10 bani mai ieftin!
- Da baa, pai ia d-ala, facem si noi economie!

****************

- Nu luam si noi niste carne ceva?
- Nu luam … e scumpa …. zise madama in timp ce in caruciorul sau tronau niste zeci de pungute de chipsuri, biscuiti si crantanele diverse

****************

- Ia uite-l ma si p-ala cum se baga in fata la casa …
- Nesimtiti ….
30 de secunde mai tarziu
- Auzi .. du-te si tu la o casa si stai acolo, tine coada, si vin si io cand termin

Evident ca masculul n-a terminat, iar femela tinea coada pe loc ca “vine imediat cu carutul” … si a tinut-o vreo 2 minute pana cand cineva a fost dragut si a invitat-o sa se dea la o parte pornind cu fesele la inaintare catre coapsele madamei (care madama evident s-a gandit sa dea binete rudelor decedate)

Mna, la Metro e fun de sarbatori, nu e la fel ca in Carrefour unde te trezesti ca lumea-ti ia chestii din carut doar pentru ca le e lene sa se deplaseze pana la raion.

In fine, paste fericit tuturor !!!!!

Tags: , ,

1,660 vizualizari pana acum.

Printeaza postul asta Printeaza postul asta

Articole similare:
 • Midnight: the time to shop!
 • Pe la Metro
 • Vive la Fra…erm Roumanie!
 • Cautand balega (sau cadourile apocalipsei reloaded)
 • Cadourile apocalipsei
 • 9 Responses to “Vine vine primaaavaaaaaraaaaaa!”

  1. Dragos says:

   Paste fericit? :)) ~o) =))

  2. Onutzza says:

   Primavara ca primavara, mai e putin si vine, Metro nu e Carrefour, da’ mie-mi placea Duminica muzicala.

  3. mujina says:

   Astea cu „facem economie” și „nu luăm din ăsta că e scump” sunt cu atât mai istețe ( L-) )când vin însoțite de „matematica de supermarket”. E așa frumos să-i auzi cum se socotesc stând în fața raftului… Matematica de supermarket îi spune prealuminatului client că dacă dai 5 lei pe pachetul de 500 g din produsul X e scump, mai bine dai 2 lei pe pachetul de 100 g, că e mai ieftin, parcă nu simți că dai atâția bani. Și pleci convins că ai făcut economie, nu că l-ai luat la preț dublu. Vorba unui prieten, „bă, tu ești îmbucurător de prost”. :(|)
   I stand with Onutzza on that: avem duminica muzicala maine? Avem, avem, aveeeem? :daydream:

  4. Sorina says:

   nice =)) b-(

  5. Katrin says:

   “Desteptului” cu lanturile puteai sa-i sugerezi sa-si ia si el incaltari cu un numar mai mici decat poarta defel – tragea mai tare de ele si…erau ok =)) pai, nu?….

  6. Andy says:

   @Dragos: Pai nu? :D

   @Onutzza: am cateva prin draft dar n-am avut timp sa le periez si duminicile mele lately au fost cam “pa” :)

   @badgey: tu esti imbucurator de prost? :))) gotta remember this one =)) (n-am avut duminica muzicala pentru ca micutul porc era plecat prin sibiu sa se joace cu zapada :)) )

   @Sorina: pumnul era pt mine? :P

   @Katrin: good point :))

  7. mujina says:

   “micutul porc era plecat prin sibiu sa se joace cu zapada”
   Aaaargh, :badger: hates youuuu :(( N-am ieșit din orașul ăsta de luni de zile.

  8. Andy says:

   Vrei sa-ti spun cam pe unde sunt iesirile din Bucuresti? :D

  9. mujina says:

   Vai, mghiersî, vuz et prea amabil… Dacă-mi spui pe unde se iese din București, o să plec frumușel pe jos undeva la munte, unde o să dorm într-un iglu din blocuri de zăpadă bătută și o să mă hrănesc cu aer și spirit. Sau o să pun capcane de iepuri, pe care o să-i frig la foc de uscături luate din pădurea statului. Deci bine că te-ai oferit să mă informezi, că în rest toate necesitățile sunt acoperite. :badger: :badger:

  Leave a Reply

  :alien: O:-) x-( :clap: ;;) b-( :bz :-D :hug: :shy: :common: =(( =:) :-c X_X :-@ :chicken: :o) ~o) :-/ B-) 3:-o :cowboy: :(( :dance: :daydream: :devil: #-o :-?? =P~ :-l :) ;)) :!! @-) :* :)) :^o L-) :x $-) :(|) :-ss :-B [-( %-( :-j :party: :peace: :phbbt: :)] :@) ^:)^ :pray: :o3 /:) :rock: 8-) @};- =)) :( [-x :-$ :sick: :sigh: 8-} 8-x I-) :grin: :| :o =; :-? :-q :-bd :-t :P :-w ^#(^ :-h #:-s :whistle: ;) ~x( :-s (:| :os :cat: :ninja: :ninja_nun: :ninja_th: :sheep: :shift: :dolphin: :badger: