Mar 17 2011

Si din nou pe scena …

Category: StiriAndy @ 18:55

Pentru ca am absentat de pe scena metal niste ceva timp, ne-am gandit noi ca ar fi o idee buna sa luam o pauza de la inregistrari si sa mai prestam si noi o bucata de concert cu NeXuS-ul, nu de alta dar parca a trecut prea mult timp nu?

Asadar marti, 29 martie 2011, ora 19:00 ne va gasi in Silver Church (Bucuresti) tropaind pe scena in deschiderea Epica. Si pentru ca nu e un mare secret ca Simone Simmons este pentru mine una din femeile cele mai frumoase din scena de metal … nu pot spune decat ca de-abia astept! :D

Din comunicatul Artmania:

“Istoria si muzica olandezilor din Epica e parca desprinsa dintr-o poveste. Impletitura de muzica clasica, gotica si heavy metal ar putea fi la fel de bine coloana sonora pentru o epopee fantastica. Sunetele clapei intampina muzica orchestrei si a corului in cel mai delicat aranjament clasic.

Acasa, in Olanda, membrii Epica sunt deja vedete, iar precedentul material, „The Divine Conspiracy” a intrat in Top 10, a ocupat locul 29 in Elvetia si 41 in Germania. In mai 2009 primul lor album live din cei sapte ani de cariera, inregistrat la Miskolc Opera Festival impreuna cu o orchestra de 40 de instrumente si un cor de 30 de voci, e lansat prin Nuclear Blast Records. „The Classical Conspiracy” contine, in afara de binecunoscutele piese Epica, si muzica de film din Omul Paianjen, Razboiul Stelelor si Piratii din Caraibe.”

See you there! Rock!

Tags: , , ,

2,863 vizualizari pana acum.

Printeaza postul asta Printeaza postul asta

Articole similare:
 • Concert NeXuS sambata
 • Cica veste 2: pe langa Manowar, NeXuS deschide si pentru Adagio (FR)
 • Sa ne bucuram de viata zic
 • Experimente stradale
 • NeXuS revine intr-o noua formula
 • 6 Responses to “Si din nou pe scena …”

  1. D.S. says:

   Anul trecut eram fixata rau cu Unbeliever, imi descarcasem si wallpaper-ul de pe site.Vreo trei daca nu gresesc :)) Wb! :rock:

  2. Valkyrie says:

   Na, ca io-mi luai bilet la Epica si ma duc la Nexus :D bun asa, ne vedem p-acolo :sheep:

  3. Andy says:

   @D.S.: awwww … o sa vb cu cineva sa filmeze Unbeliever special pt tine ca putin probabil sa vii pana in tara tocmai pt asta :))))

   @Valkyrie: ne vedem, dar fara oaia care topaie :))

  4. Valkyrie says:

   de ceeee?:( face si ea pogo

  5. Adriana says:

   E clar. Iar pierd Epica. :( Si da, tipa e buna. :daydream:

  6. Valkyrie says:

   Andy, ai putea sa-mi spui te rog care e programul (de la cat intra Nexus, apoi Epica?). Beer’s on me.

  Leave a Reply

  :alien: O:-) x-( :clap: ;;) b-( :bz :-D :hug: :shy: :common: =(( =:) :-c X_X :-@ :chicken: :o) ~o) :-/ B-) 3:-o :cowboy: :(( :dance: :daydream: :devil: #-o :-?? =P~ :-l :) ;)) :!! @-) :* :)) :^o L-) :x $-) :(|) :-ss :-B [-( %-( :-j :party: :peace: :phbbt: :)] :@) ^:)^ :pray: :o3 /:) :rock: 8-) @};- =)) :( [-x :-$ :sick: :sigh: 8-} 8-x I-) :grin: :| :o =; :-? :-q :-bd :-t :P :-w ^#(^ :-h #:-s :whistle: ;) ~x( :-s (:| :os :cat: :ninja: :ninja_nun: :ninja_th: :sheep: :shift: :dolphin: :badger: