Apr 08 2013

Sa fie lumina

Category: PerceptiiAndy @ 14:30

Din cauza activitatilor legate de dans in care este implicat micutul porc, exista una bucata de stare de fapt pe care o apreciez maxim: hotelurile/vilele/pensiunile! Aproape in fiecare weekend, grohaitorul minunat mai sus mentionat poposeste intr-un pat strain cu ocazia a diferite evenimente. Poate am eu un fetis deosebit, dar chiar imi place sa ma plimb si sa dorm in alte locuri decat in patul meu (desi am o super mega hyper uber saltea!). Bun, nimic prea aiurea pana aici, doar ca sambata ce tocmai a expirat m-am cazat intr-un super Hotel posesor al unei super idei (bine, inainte sa mergem mai departe, hotelul chiar e foarte ok, Dambovita ii spune, e in Targoviste si imi place mai mult decat Valahia din acelasi oras, de exemplu).

Singura hiba e ca lumina e pe temporizator si senzor de miscare. Bine, ceea ce nu e neaparat un lucru rau decat daca din camera lipseste in totalitate intrerupatorul de lumina. Pam pam.

Si dupa ce prestez niste bucati de workshop, ma duc frumos in camera sa efectuez frumoasa activitate de desputire. Ma bag in dus, incep sa cant “O sole mio”, se crapa oglinda si … se stinge lumina (eu inca sub dus). Dupa vreo 30 de secunde de salutat cu prietenie anumite rude decedate ale becului, incep sa falfai prosopul prin baie incercand sa-l arunc in fata senzorului de miscare (prea frig ca sa ies de sub dus, asa ca totul era facut din cabina de dus). Evident metoda n-a functionat decat dupa vreo alte 30 de secunde de falfait in baie pe intuneric.

In fine, tin minte ca acelasi lucru l-am patit si anul trecut in acelasi hotel doar CA_CAmera in care am stat atunci avea intrerupator pt lumina. Anyhow, sambata seara prestam party, prestam un brifcor alcoolizat sa ne racorim, pe la 5 dimineata prestam niste sarmalute cu mamaliguta de la un prea-minunat non-stop, iar pe la 6 grohai frumos in camera linistit. Ma dezbrac, ma dusez, alea-alea de data asta mai rapid stiind ca sunt in cursa contra-cronometru … ma pun in pat … si … lumina aprinsa. Evident ca exista senzor si la lumina de pe hol … fara intrerupator. Si dupa o repriza de 3 minute de salutat iarasi cu prietenie rudele decedate ale becului, ale electricianului, ale companiei care a facut temporizatoarele si in special al minunatei persoane care a avut inspiratia sa scoata intrerupatoarele de lumina din camere … s-a stins.

Stiti ce misto e senzatia sa te balangani cu un prosop sub dus pe intuneric incercand sa trezesti un senzor de miscare din partea cealalta a baii? Sau stiti ce misto e sa te pui mega rupt de oboseala in pat si sa-ti bata becu’ fix in ochi ca un soare? Bine … e amuzant ce-i drept.

Tags: , , ,

21,968 vizualizari pana acum.

Printeaza postul asta Printeaza postul asta

Articole similare:
 • Baaateeeeriiiiii
 • D-apai sa nu-ti bagi pula?!
 • 7 Responses to “Sa fie lumina”

  1. Lumina din dush says:

   Sunt sigura ca si lumina se amuza teribil cand te-a vazut cum te chinui. :))

  2. Andy says:

   Da … eram un munte de senzualitate …

  3. Fritz says:

   Auzi ma senzualule care esti, da de ce ai pus prosopelul pe tine?
   In cu..ru gol nu puteai sa te falfai in fata senzorului? :))

  4. Andy says:

   Pai n-am pus prosopu’ pe mine, il tineam in mana si-l falfaiam prin baie incercand sa-l falfai prin fata senzorului :D si ideea e ca era prea departe de dus … si nu vroiam sa ies de-acolo :P

  5. D.S. says:

   =)) Și a fost lumină? Nu mai trecusem de-o grămadă de timp pe aici, aproape că uitasem ce râs isteric îmi provoacă posturile tale, imaginându-te în impostaze de genul. :rock:

  6. D.S. says:

   *ipostaze (damn, am ratat edit-ul)

  7. cati says:

   Andy, ai chef de scris? Am o leapsa pentru tine O:-) : http://cathy-cathysnotes.blogspot.ro/2013/05/tu-de-ce-scrii.html

  Leave a Reply

  :alien: O:-) x-( :clap: ;;) b-( :bz :-D :hug: :shy: :common: =(( =:) :-c X_X :-@ :chicken: :o) ~o) :-/ B-) 3:-o :cowboy: :(( :dance: :daydream: :devil: #-o :-?? =P~ :-l :) ;)) :!! @-) :* :)) :^o L-) :x $-) :(|) :-ss :-B [-( %-( :-j :party: :peace: :phbbt: :)] :@) ^:)^ :pray: :o3 /:) :rock: 8-) @};- =)) :( [-x :-$ :sick: :sigh: 8-} 8-x I-) :grin: :| :o =; :-? :-q :-bd :-t :P :-w ^#(^ :-h #:-s :whistle: ;) ~x( :-s (:| :os :cat: :ninja: :ninja_nun: :ninja_th: :sheep: :shift: :dolphin: :badger: