Oct 08 2008

Replici feminine. Partea III – Welcome to the Internet!

Category: PerceptiiAndy @ 13:53

Bine ati venit in lumea minunata a internetului! Vom continua astazi lectia despre replicile feminine in acest minunat mediu.

“Am o greutate normala”

Ehe, cand se fac profilurile online, la un moment dat apare intrebarea “ce constitutie ai?”. Cu totii stim ca o femeie mai “distorsioneaza” uhm… “un pic” realitatea in anumite situatii. In ajutorul barbatilor sare un tip care a facut un tabel cu traducerea raspunsurilor date de femei:

slaba – poate fi orice de la o tipa bolnav de anorexica pana la una cu o constitutie medie
atletica – fata poate fi culturista, sau poate insemna ca a folosit un Ab Master Pro timp de 10 minute cu o luna in urma
medie – cateva kilograme in plus
cateva kilograme in plus – cel putin 25 de kilograme in plus
mare - prea mare cat sa incapa intr-o Honda Civic. Iesi cu ea doar daca ai o masina mare.

Deasemenea, daca numele folosite online sunt mult prea siropoase si dragute, sau supra-diminutizate, inchide profilul repede !!! Supra-diminutizarea asta se traduce ori prin femei high-maintenance ori high-weight ori prin “lipitorizare” (mai multe despre acest termen in capitolele urmatoare) .

Mai mult decat atat, invatati cum sa “cititi” o poza de profil. Daca tot ce se “vede” sunt doar ochii, profilul spune ca are greutate “medie” iar numele e supra-diminutizat … e clar ca aveti de-a face cu … well .. stiti … atunci cand suntem la mare, si urla cineva “whale on the beach! whale on the beach!” ? – porcul din mine a facut asta … (ganditi-va la echivalentul feminin al meu …. freaky huh? :-D )

Evident exista si exceptii de la cele de mai sus ….

Daca stau sa ma gandesc mai bine … “medie” in multe tari se traduce prin “mare” sau “obeza” (think US) :-D

Tags: , , , ,

1,616 vizualizari pana acum.

Printeaza postul asta Printeaza postul asta

14 Responses to “Replici feminine. Partea III – Welcome to the Internet!”

 1. Jane says:

  true story

 2. zuza says:

  id-u meu de mess este Pysycutza_frumusica,sunt un pic de tot,dar foarte putin grasuta si va pot arata poze cu ochii mei,daca nu am credeti pe cuvant :)))))

 3. Anca says:

  haha! Tare…poza de la profilul meu e doar un ochi, si majoritatea idurilor mele sunt ankutza :P dar balena nu sunt, (si nu am fost decat vreo un an)si chiar daca zic ca am cateva kile in plus, am totusi o constitutie cat se poate de normala…acum, ca sa vorbim si de voi,domnii care sunt pe internet, si care scriu ca au constitutie atletica, chiar si cu cateva kilograme in plus, o burtica de la bere sau o gusulita se calculeaza tot ca o constitutie atletica…si iduri de genul (cum ai spus tu acum ceva timp) “oammare” sau “tft pe langa o descriere cu cine romantice si plimbari pe plaja, cand el sta cu baietii la o bere si se uita la fotbal, ragaie la masa, si e mai porc decat poate fi porcul(nici o aluzie la tine, ci la animalul care traieste in cocina) … in fine, ideea mea era ca si voi, alterati “doar un pic” realitatea…pe internet toti se simt mai cocosi si mai zmei ;)

 4. Andy says:

  Evident :-D oricum am spus ca o sa trec si la seria de “replici masculine” la un moment dat :-D

 5. Khristine says:

  Hm. Deci asa. Nici nu vreau sa imi imaginez ce inseamna de fapt cand un barbat spune..sa zicem..19,3 :)) Sunt convinsa ca la voi se aplica aceeasi teorie doar ca putin cu capul in jos.

 6. Andy says:

  Dupa cum am mai spus .. o sa trec si la seria de “replici masculine” :-D have patience :-D

 7. Khristine says:

  Ai facut atata cercetare despre femei si nu stii ca habar nu avem ce e aia rabdare, off :P

 8. Andy says:

  Stiu in schimb ca exista exceptii pentru orice lucru, deci exista si femei care AU rabdare :-D eu tot timpul caut exceptiile de la regula .. asa ca … :-D

 9. Khristine says:

  well… keep looking :))

 10. Andy says:

  E mai bine “keep walking” :)) hmm .. desi prefer Jack … anyway :))

 11. TaraSophie says:

  ;;) Ups…trebuie sa recunosc ca m-ai demascat :shy:

 12. Hex says:

  Yeah yeah,I’m a whale :dance: .Porcusorule,ce sa facem daca “estem” grase?!…Ma duc sa-mi iau corsetul,hi hi. :-ss

 13. Andy says:

  @Hex: slabiti !! :))

 14. Hex says:

  Hi hi hi,incercam.Da’e cam greu,sa stii.Si vine Craciunul.

Leave a Reply

:alien: O:-) x-( :clap: ;;) b-( :bz :-D :hug: :shy: :common: =(( =:) :-c X_X :-@ :chicken: :o) ~o) :-/ B-) 3:-o :cowboy: :(( :dance: :daydream: :devil: #-o :-?? =P~ :-l :) ;)) :!! @-) :* :)) :^o L-) :x $-) :(|) :-ss :-B [-( %-( :-j :party: :peace: :phbbt: :)] :@) ^:)^ :pray: :o3 /:) :rock: 8-) @};- =)) :( [-x :-$ :sick: :sigh: 8-} 8-x I-) :grin: :| :o =; :-? :-q :-bd :-t :P :-w ^#(^ :-h #:-s :whistle: ;) ~x( :-s (:| :os :cat: :ninja: :ninja_nun: :ninja_th: :sheep: :shift: :dolphin: :badger: