Dec 03 2008

Opt ani mai tarziu, sunt in continuare un idiot notoriu!

Category: PerceptiiAndy @ 20:40

Am cautat toata ziua parodia aia de care va vorbeam dimineata si .. no luck :( am gasit in schimb o felicitare de mare angajament, de prin 2000:

“In speranta ca acum esti bolnav si de-asta te comporti ca un idiot notoriu, iti uram insanatosire grabnica. Prietenii tai.”

Aparent inca nu s-a descoperit remediul pentru boala mea. Nope .. no change .. sunt in continuare un idiot notoriu!! :))

In alta ordine de idei, intre 1997 si 1998 corespondam cu o tipa din Giurgiu pe nume Alisa Ramona Capatana si am gasit si scrisorile de atunci (mai dadusem eu peste ele acum vreun an si ceva). Nu stiu cum de le-am pastrat, dar sunt curios ce mai face my old pen pal :) Asa ca … printre cititorii mei, e cineva din Giurgiu? care eventual a terminat scoala 5 in ‘98 si Maiorescu in ‘02 (profil info daca nu ma insel) si care cunoaste si numele de mai sus si eventual stie si ce mai face persoana respectiva si cum pot sa intru in legatura cu ea?

The internet is such a wonderful place :))

Tags: , , ,

1,084 vizualizari pana acum.

Printeaza postul asta Printeaza postul asta

Articole similare:
 • Cutia cu amintiri
 • Popas la rascruce de drumuri (IV)
 • Popas la rascruce de drumuri (III)
 • Popas la rascruce de drumuri (II)
 • Popas la rascruce de drumuri (I)
 • 11 Responses to “Opt ani mai tarziu, sunt in continuare un idiot notoriu!”

  1. zuza says:

   era un fel de friend pe hi5…adica poshta : ))) te-ai apucat de facut curat in casa? prea gasesti tu, asa dintr-o data, si jurnalu,si scrisorile…:P

  2. Andy says:

   Nu ma .. caut parodia aia pe care am scris-o in a 4-a … :)) si toate chestiile vechi sunt puse in 2 locuri. Dimineata m-am uitat intr-unul din ele, si acum in celalalt :)

  3. cristinazd says:

   Parca ma vad pe mine cautand cuprinsul pentru licenta, intr-un maldar infinit de hartii, si pe care, evident, nu l-am gasit…pentru ca nu era acolo!!!!!!!!!!!!!! :D

  4. Andy says:

   Stiu ca asta e pe undeva … somewhere … cred …. PARCA am vazut caietul anul trecut :-?

  5. Luana says:

   uhm…try facebook :D pentru tipa, zic :)

  6. 665 says:

   Amintirile ma rascoleste/amintirile ma chinuieste…. mah, notoriu nu erai, garantez! Eu n-am auzit de tine, in schimb am auzit de multi altii. :P

  7. Andy says:

   :)) avand in vedere generation gap-ul dintre noi na … ce-ai vrea :))

  8. 665 says:

   Pai notoriu inseamna “de orice varsta”. De exemplu, Iliescu Ion Ilici e mai mare si decat tata cu fix 10 ani, da-l stiu. :P

   Un coleg de gradinita de-al lui fiu-meu e alt idiot notoriu, il stiu si pe asta.

   Veeeezi?

  9. Andy says:

   Ok, daca o sa-i mai vad vreodata pe cei care au scris felicitarea, o sa le atrag atentia ! :))

  10. Vacarone says:

   :D Nu-i mai simplu sa scrii o scrisoare la vechea adresa a tipei? Poate ai noroc si dai de babaci :D.

  11. Andy says:

   Ba da … dar cunoscandu-ma pe mine .. daca scriu o scrisoare acum … o sa ajung la posta peste vreo 2-3 ani :))

  Leave a Reply

  :alien: O:-) x-( :clap: ;;) b-( :bz :-D :hug: :shy: :common: =(( =:) :-c X_X :-@ :chicken: :o) ~o) :-/ B-) 3:-o :cowboy: :(( :dance: :daydream: :devil: #-o :-?? =P~ :-l :) ;)) :!! @-) :* :)) :^o L-) :x $-) :(|) :-ss :-B [-( %-( :-j :party: :peace: :phbbt: :)] :@) ^:)^ :pray: :o3 /:) :rock: 8-) @};- =)) :( [-x :-$ :sick: :sigh: 8-} 8-x I-) :grin: :| :o =; :-? :-q :-bd :-t :P :-w ^#(^ :-h #:-s :whistle: ;) ~x( :-s (:| :os :cat: :ninja: :ninja_nun: :ninja_th: :sheep: :shift: :dolphin: :badger: