Dec 15 2008

Pentru ca sunt barbat (III)

Category: PerceptiiAndy @ 09:43

Continuam:

12. Pentru ca sunt barbat, am dreptul sa cred ca tot ceea ce trebuie sa stiu despre sex voi afla prin intermediul filmelor pentru adulti. Pentru a-ti ridica si tu nivelul de cunostinte, trebuie sa te uiti impreuna cu mine, sa iei notite, si sa pui in practica in timpul sau dupa terminarea filmului.

13. Pentru ca sunt barbat, de cele mai multe ori o sa spun anumite lucruri inainte sa le gandesc. Exista desigur posibilitatea ca lumea sa nu ma inteleaga de fiecare data, mai ales femeile. De asemenea, o data ce incepem sa spunem prostii, vom incerca disperati sa le corectam, chiar daca asta inseamna sa spunem alte lucruri inainte sa le gandim. Nu conteaza. Voi veti intelege si ne veti ierta.

14. Pentru ca sunt barbat, cand am ceva important de comunicat, o voi face. Daca in mijlocul strazii, la ora de trafic, eu trebuie sa comunic ceva absolut vital (de ex. “Te rog ia doua sticle de bere inainte sa ajungi acasa”), o sa-mi scot mobilul si o sa-ti scriu un SMS. Nu conteaza daca sunt alti oameni pe strada, sau daca traversez strada pe rosu. Barbatii o sa ma ocoloeasca si o sa ma fereasca, incercati sa invatati si voi sa faceti acelasi lucru.

15. Pentru ca sunt barbat, cand orice personaj feminin imi zambeste sau se uita la mine, eu voi sti instinctiv in acel moment ca ma vrea. Noi putem sa simtim lucrurile astea.

16. Pentru ca sunt barbat… sunt intruchiparea pefectiunii. Sunt cea mai inteligenta, cea mai frumoasa, cea mai ingenioasa, cea mai culta fiinta de pe planeta. Nu ai dreptul sa ma contrazici. Nici acum, nici mai incolo. Desigur … voi pali intotdeauna in fata ta, dar asta e irelevant.

Baieti, stiu ca o sa va suparati pe mine, dar dupa cum a spus-o si Jon Bon Jovi: femeile conduc lumea. Nu merita sa punem in discutie chestia asta pentru ca ele chiar stiu ce fac. Intreaba-l pe Napoleon. Intreaba-l pe Adam. Intreaba-l pe Richard Burton sau pe Richie Sambora. Dar e ok, stim si acceptam lucrul asta.

( [ / joke ] )

Tags: , , , , , , , , , ,

1,448 vizualizari pana acum.

Printeaza postul asta Printeaza postul asta

Articole similare:
 • Pentru ca sunt barbat (II)
 • Pentru ca sunt barbat (I)
 • Omoara streptococuuuuuuuuuuuuu’!!!
 • Dialog
 • Sexele la volan
 • 14 Responses to “Pentru ca sunt barbat (III)”

  1. Alexandra says:

   Toate ca toate, dar cu sfarsitul sunt de acord :)) Misto posturile astea ( ca multe altele, de altfel )

  2. Andy says:

   Oare .. de ce? :P :))

  3. Andy says:

   Read my mind … :))

  4. credal says:

   ma gandesc sa i le trimit astea cu barbatii pe mail sefei mele. mai putin ultimul paragraf. si modificate pe ici pe colo. :D

  5. Khristine says:

   Pentru ca sunt femeie.. imi rezerv dreptul de a aduce barbati pe lume ! :))

  6. Andy says:

   @credal: sa-mi zici rezultatul :))

   @khristine: fara ajutorul nostru n-ai fi in stare de nimic :))

  7. Khristine says:

   hmm..cati sunteti? =)) =))

  8. mom says:

   fara nici o legatura cu postul asta. am trecut rapid prin blogul tau si am un sfat: mamica, las-o mai moale cu postatul ca nu au oamenii timp sa mai si munceasca si vorba aia – trebuie sa mai si munceasca cineva in tara asta! asa ca…lasa-i mama sa munceasca

  9. Andy says:

   Pai scumpa si iubita mea mama … tocmai pentru ca cineva trebuie sa si munceasca in tara asta … EU muncesc si scriu din suflet si din inima pe blog … lasandu-i pe ei sa munceasca la comentarii.

   Vezi? Muncim cu totii!!

  10. PixieFay says:

   chiar mai si munceste lumea care scrie pe blogul asta? =))
   nice to meet u ppl :)

  11. darkwolfyd says:

   mai muncim, mai muncim ….. in fiecare dimineata muncim sa ne trezim :) :shift:

  12. Andy says:

   Nice to meet you too Pixie :)

   Si da .. muncim ;;) eu cel putin muncesc ;;)

  Leave a Reply

  :alien: O:-) x-( :clap: ;;) b-( :bz :-D :hug: :shy: :common: =(( =:) :-c X_X :-@ :chicken: :o) ~o) :-/ B-) 3:-o :cowboy: :(( :dance: :daydream: :devil: #-o :-?? =P~ :-l :) ;)) :!! @-) :* :)) :^o L-) :x $-) :(|) :-ss :-B [-( %-( :-j :party: :peace: :phbbt: :)] :@) ^:)^ :pray: :o3 /:) :rock: 8-) @};- =)) :( [-x :-$ :sick: :sigh: 8-} 8-x I-) :grin: :| :o =; :-? :-q :-bd :-t :P :-w ^#(^ :-h #:-s :whistle: ;) ~x( :-s (:| :os :cat: :ninja: :ninja_nun: :ninja_th: :sheep: :shift: :dolphin: :badger: